Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
itsme is een internationale bedrijvengroep van drie organisaties met als missie MakingYouSucceed. Wij bieden de middelen aan waarmee anderen succesvol kunnen zijn: een assortiment van miljoenen elektrische en mechanische producten, maar ook geavanceerde diensten en oplossingen voor machinebouwers, modulebouwers, installateurs en industriële onderhoudsdiensten. Als technische distributeur met toegevoegde waarde denken en werken we met bedrijven mee. In het bijzonder over verbeteringen op het gebied van industriële automatisering, verlichting en interne logistiek.

Wat doet itsme? Kort gezegd: anderen laten slagen. Making you succeed!

We zijn een internationale bedrijvengroep van drie organisaties. Met meer dan een eeuw aan ervaring en 500 medewerkers in Nederland, België en Spanje ondersteunen we onze klanten in de industrie. We helpen bedrijven aan een hogere omzet en een verlaging van risico's en kosten; zowel met het ontwerp van nieuwe systemen als met de verbetering van bestaande installaties.

Wij onderscheiden ons door zowel technologie als distributie aan te bieden: een breed scala aan producten met bewezen logistieke concepten en geavanceerde technische oplossingen. We maken volledig gebruik van de nieuwste digitale technologieën, processen en hulpmiddelen om onze klanten te verzekeren hun producten te vinden, selecteren, ontwerpen, bouwen, onderhouden en leveren met de kortste time-to-market. We kijken vooruit, anticiperen op behoeften en helpen bij het identificeren en oplossen van problemen.

Nu innovatie onze wereld met de dag verandert, zoeken onze opdrachtgevers naar nieuwe wegen. Sommigen vinden zichzelf opnieuw uit, anderen worden meer en meer specialist. Waar het op neerkomt, is dat elk bedrijf graag voorop blijft lopen. Daarom helpen wij onze klanten niet alleen om succesvol te zijn maar ook om het te blíjven. Als distributeur ontlasten wij hen door te fungeren als totaalleverancier.

Naast het leveren van de juiste producten binnen de juiste tijd, prijs en tegen een goede kwaliteit, ondersteunen wij onze klanten ook met vergaande technische kennis. Zo hebben wij consultants die graag meedenken over de beste oplossing op het gebied van industriële automatisering (itsme Industrial Automation), verlichting (itsme Lighting Technology) en interne logistiek (itsme Connected Business). Bij itsme volgen we de technologische ontwikkelingen op de voet en houden onze kennis op peil, zodat we snel zien waar en hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Techniek creëert kansen en onze klanten beseffen dat. Ze ondernemen actie en daarbij merken we dat het algemene kennisniveau van de klant hoger ligt dan voorheen. Hierdoor blijft het voor ons de uitdaging om sneller en accurater in te spelen op de vraag met onze kennis. Dat is uitdagend, ook wanneer de oplossing niet direct voor de hand ligt. Sterker nog, juist dán onderscheiden we ons. Juist dan vertrouwen klanten op onze specialistische kennis en ervaren ze de kracht van een pragmatische aanpak. Want dat laatste, ook dát is itsme. Liever gaan we gewoon aan de slag. Zodat de klant snel verder kan!

meer info over
Itsme
?
Neem contact met ons op.