Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

werken bij

de technische groothandel
Werken in het hart van de technische sector. Zonder de mensen voor én achter de schermen ligt alles stil. Op Zo Werkt de Groothandel vind je een kleine greep uit alle beschikbare vacatures bij de groothandel. Voor alle opleidings- en ervaringsniveaus. (spoileralert: je hoeft niet altijd een technische achtergrond te hebben!)
Bekijk vacatures

waar ligt jouw talent?

Bij de groothandels werken duizenden gepassioneerde vakmensen. De drive om samen te werken aan een duurzame toekomst is wat hen verbindt. Op welk vakgebied ligt jouw talent?

Inspirerende omgeving

Werken in een inspirerende technische omgeving die draait op innovatie en vernieuwing.

Duurzaamheid voorop

In het hart van de technische sector wordt de basis gelegd voor een duurzaam Nederland.

Volop ontwikkelkansen

Of je nu al ervaring hebt in de sector of net komt kijken, er zijn volop ontwikkel- opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Samenwerken als één team

Geen losse eilandjes. Iedereen binnen de groothandel heeft zijn eigen rol in de keten en kunnen niet zonder elkaar.
uitgelicht voor zowerktdegroothandel

vacatures

Er zijn helaas geen vacatures gevonden die voldoen aan je gekozen filters

verder zoeken
bij de technische groothandel

Niks passends gevonden op deze pagina, maar wel werken binnen de inspirerende wereld van de elektrotechnische groothandel? Kijk dan even op de vacature pagina's van de groothandel zelf.

zij houden de groothandel
draaiend

De groothandel draait door. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Van transport tot IT, van consultancy tot backoffice. Er wordt natuurlijk al veel geautomatiseerd maar zonder de mensen voor én achter de schermen ligt alles stil. In deze videoserie maken we kennis met de mensen die werken voor de groothandel. (spoileralert: je hoeft niet altijd een technische achtergrond te hebben!)