Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Koninklijke Oosterberg is een succesvolle, snelgroeiende, ISO 9001-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met ruim 400 medewerkers en 20 vestigingen, verspreid over Nederland; een hoofdkantoor en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Het familiebedrijf bestaat 130 jaar en biedt, naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen, beveiligingsproducten en duurzaamheidsproducten, toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. De ander verder brengen, dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten. Oosterberg brengt je verder.

Het succesvolle familiebedrijf Koninklijke Oosterberg groeit snel: inmiddels kent de elektrotechnische groothandel ruim 400 medewerkers, 20 vestigingen en meer dan 30 afhaalpunten in Nederland. Het hoofdkantoor en distributiecentrum bevinden zich in Apeldoorn. Oosterberg heeft als enige landelijke Nederlandse groothandel het transport volledig in eigen beheer en heeft 60 eigen chauffeurs in dienst. De Oosterberg-vrachtwagens bevoorraden vanuit Apeldoorn alle vestigingen in de nacht, evenals een aantal nachtklanten.

Alle gerenommeerde merken op het gebied van elektrotechniek zijn via Oosterberg verkrijgbaar, naast een ruim assortiment duurzaamheidsproducten en sinds 2022 de business unit beveiliging met productgroepen als camera’s, alarmsystemen, brandbeveiliging, toegangscontroles en intercoms. In totaal bestaat het aanbod uit meer dan 650 verschillende merken. Een compleet en veelzijdig assortiment, maar het is haar dienstverlening waarmee het familiebedrijf het verschil maakt. Of het nu om maatwerk gaat of om een oplossing voor een geheel nieuwe vraag: het motto van Oosterberg is om klanten zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen richten op datgene waar ze goed in zijn. In het Bouwkennis Klanttevredenheidsonderzoek (2023) wordt Oosterberg als hoogste beoordeeld op het gebied van klanttevredenheid bij de groothandels.

Onze oplossingen gaan verder dan je verwacht:

  • Keuze uit een breed assortiment van meer dan 650 verschillende merken.
  • Een ruim assortiment, advies én maatwerk specifiek voor de industrie.
  • Advies en scholing in gebouwintelligentie.
  • Partner in duurzame energie met o.a. zonnepanelen.
  • Logistieke totaaloplossingen.
  • Uitgebreide projectoplossingen.
  • Veelzijdige online oplossingen.
  • Administratieve ondersteuning.
  • Scholing en ontwikkeling.

De ander verder brengen, dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten. Oosterberg brengt je verder.

meer info over
Koninklijke Oosterberg
?
Neem contact met ons op.