Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Rexel zet zich actief in voor de energietransitie en duurzame vernieuwing in Nederland. In samenwerking met onze klanten streven we naar een groenere toekomst. We dragen hieraan bij door innovatieve producten en diensten aan te bieden die een positieve invloed hebben op het milieu. Door altijd op de hoogte te zijn van de laatste technologische trends en marktontwikkelingen, leveren we vooruitstrevende duurzame oplossingen. Rexel zorgt ervoor dat ons aanbod van producten en diensten perfect inspeelt op de behoeften van de toekomstige markt.

Samen werken aan 100% duurzaam

Rexel is toegewijd aan het bevorderen van de energietransitie en duurzame innovatie in Nederland. Samen met onze klanten werken we als betrouwbare partner aan een duurzamere samenleving. Dit doen we door het leveren van innovatieve producten en diensten die zorgen voor een positieve impact op het milieu. Met onze focus op de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de markt kunnen we innovatieve duurzame oplossingen bieden. Rexel ziet erop toe dat zowel haar product- als serviceaanbod naadloos aansluit op toekomstige marktontwikkelingen.

Met ruim 350.000 producten, waarvan 50.000 elektrotechnische materialen uit voorraad leverbaar zijn, bieden wij een groots assortiment.

Onze inzet voor duurzaamheid gaat verder dan alleen het bieden van duurzame producten en diensten. Zo hanteren wij ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen binnen onze bedrijfsvoering. Wij hechten daarnaast veel waarde aan een groenere wereld en willen daarom graag onze kennis en ervaring delen om anderen te inspireren. Dit doen we door een actieve rol te nemen in het informeren van onze klanten over marktontwikkelingen, maar ook door het organiseren van evenementen, trainingen en het geven van advies op het gebied van verduurzaming.

Onze deskundige en ervaren medewerkers luisteren naar de belangen en uitdagingen van onze klanten. We bieden betrouwbare ondersteuning en de juiste oplossingen voor ieder vraagstuk. Ook zijn we in staat zijn om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten op specifieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om advies voor het verduurzamen van kantoorpanden, ondersteuning bij complexe industriële projecten of het maken van technische berekeningen voor de aanleg van een grootschalig laadplein.

Met focus op verduurzaming en expertise in elektrificatie is Rexel de betrouwbare partner voor iedere professional die actief is in de elektrotechniek. Samen met onze klanten willen we het verschil maken en een duurzamere toekomst creëren.

meer info over
Rexel
?
Neem contact met ons op.