Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Solar, onderdeel van de Deense en beursgenoteerde Solar A/S Group, behoort in Nederland tot de top van groothandels voor verwarming en sanitair en elektrotechnische groothandels voor de Nederlandse installateur. Met een aanbod van 300.000 kwaliteitsproducten in elektrotechniek, sanitair, verwarming en ventilatie leveren we de juiste producten op tijd, op de juiste locatie en precies wanneer en hoe de klant het nodig heeft.

Solar, onderdeel van de Deense en beursgenoteerde Solar A/S Group, behoort in Nederland tot de top van groothandels voor verwarming en sanitair en elektrotechnische groothandels voor de Nederlandse installateur. Wij zijn voortdurend op zoek naar producten, diensten, digitale oplossingen en zakelijke mogelijkheden die de productiviteit van onze klanten kunnen verbeteren.

Met een aanbod van 300.000 technische kwaliteitsproducten in elektrotechniek, sanitair, verwarming en ventilatietechniek leveren we de juiste producten op tijd, op de juiste locatie en precies wanneer en hoe de klant het nodig heeft. Dagelijks staan onze experts klaar voor onze klanten en werken we met elkaar aan een meer groene én digitale toekomst.

Met een sterke focus op persoonlijk contact, kennis van zaken en met een ongelofelijke drive is Solar veel meer dan een technische groothandel. Wij zijn de ideale partner in duurzame installatietechniek.

De medewerkers van Solar werken er hard aan om jouw dagelijkse leven makkelijker te maken. Als sourcing- en servicebedrijf richten we ons op elke individuele klant. We werken nauw met je samen om diensten op maat aan te bieden die je inspanningen ondersteunen om je dagelijkse processen te optimaliseren, je vaardigheden te ontwikkelen en winstgevender te worden. Onze snelle en nauwkeurige levering kan je helpen je productiviteit te verhogen. We hebben het beste distributiesysteem en de meest toegewijde medewerkers.

Wij begrijpen dat er meer nodig is dan alleen het op tijd leveren van de juiste producten. Naast een ruim assortiment bieden we met Solar Service een breed scala aan logistieke diensten. Wij ontzorgen, en door inzet van onze jarenlange expertise, helpen we jou verder.

Solar A/S is sinds 1953 genoteerd aan Nasdaq Copenhagen met de korte aanduiding SOLAR B. We hebben 3.000 medewerkers in dienst in 5 landen: Denemarken, Noorwegen, Nederland, Zweden en Polen.

Met ons brede productassortiment, op maat gemaakte diensten en energiebesparende oplossingen zijn wij jouw partner binnen elektrotechniek, verwarming, sanitair, ventilatietechniek, woningbouw en industrie.

meer info over
Solar
?
Neem contact met ons op.