Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Terug naar overzicht
2/20/24
Brancheplan Verpakkingen maakt kans op Circular Award 2024
duurzaamheid
Ketensamenwerking
Een mooie update op het gebied van het Brancheplan Verpakkingen. Ze zijn namelijk geselecteerd voor de shortlist voor de Circular Award 2024!!

Het Brancheplan Verpakkingen staat op de shortlist van de Circular Award 2024. De Circular Awards zijn prijzen voor de meest impactvolle circulaire projecten, organisaties, ketensamenwerkingen én personen in Nederland en worden georganiseerd door Het Versnellingshuis Nederland Circulair! en mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

De awards worden uitgereikt in 4 categorieën: Business, Public, Circular Chain (over ketensamenwerking) en Circular Heroes (personen).

Het Brancheplan Verpakkingen, een samenwerking van allerlei partijen uit de installatiesector waaronder Technische Groothandels, staat op de shortlist voor de Circular Chain award. Mooi om de erkenning te zien voor deze integrale aanpak van een duurzamere sector.

Op maandag 26 februari worden uit alle aanmeldingen de 3 finalisten bekend gemaakt. Tijdens de Nationale conferentie op donderdag 14 maart zal de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt. Dit is midden in de week van de Circulaire economie van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart. Klik hier voor meer informatie en de andere genomineerden.

Wij zijn natuurlijk hoopvol voor de winst en blijven het Brancheplan Verpakkingen op de voet volgen.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met
Sebastiaan Scheers
.