Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Terug naar overzicht
9/4/24
itsme webinar: Energiek in transitie
Energietransitie
Wie had ooit gedacht dat bedrijven op de fles zouden gaan omdat ze hun energierekening niet konden betalen? Om de toekomst van een bedrijf te garanderen is het van belang de industriële bestaanszekerheid te vergroten. Of om op zijn minst een begin te maken met een strategisch energiebeleid. Maar hoe pak je dat goed aan? En hoe maak je de energietransitie een integraal onderdeel van je bedrijfsvoering?

Een belangrijk deel van een structurele aanpak rondom de energietransitie is de zogenaamde energietransitieladder. De verschillende treden – van ‘energieschuiver’ tot ‘energieleider’ – drukken de voortgang binnen de energietransitie uit. Zo weet je waar jouw bedrijf staat en waar er nog (besparings)winst te behalen valt. Maar hoe pak je dat goed, degelijk en gestructureerd aan? Dat is de vraag die wordt beantwoord in het aankomende itsme webinar Energiek in transitie, te zien op woensdag 17 april 2024 vanaf 14.00 uur.

Programma

Tijdens het webinar zal Rick Visser je laten zien hoe je die ladder bestijgt. Rick is van origine een milieukundige gespecialiseerd in watertechnologie. Sinds 2016 legt hij zijn passie voor duurzaamheid, innovatie en techniek in zijn werk als adviseur bij BMD Advies in Deventer, een bedrijf dat organisaties bij alle QHSE-facetten ondersteuning biedt. Namens itsme zal Markus Vervoort, manager van de vestiging Eindhoven, het webinar in goede banen leiden. Samen kijken zij naar het hele proces: van je huidige energiepositie tot het bereiken van de spreekwoordelijke stip op de horizon. Daarbij zal er worden ingezoomd op de strategische punten die in het bijzonder van belang zijn voor de maakindustrie.

Kom energiek in beweging, laat je inspireren en beklim die ladder. Schrijf je hier in!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met
Sebastiaan Scheers
.

gerelateerde
artikelen

Meer berichten over dit onderwerp vind je hieronder. Je kunt natuurlijk ook alle artikelen bekijken en zelf een selectie maken.

Bekijk alle artikelen