Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Robert
den Broeder
Manager Industriële Diensten
aantal jaar werkzaam in deze rol
11 jaar
leukste aan je werk
Zelf trainingen organiseren voor klanten. En dat we alle producten in huis hebben om een probleem mee op te lossen
Van het oplossen van mysterieuze problemen in koeienstallen tot het implementeren van duurzame en betrouwbare technologieën in kritieke infrastructuren zoals waterbedrijven, Robert's werk is verrassend en veelzijdig.

Robert, manager industriële diensten bij Schuurman, komt dus echt overal. Ontdek hoe hij dagelijks uitdagingen in de industrie en bij installateurs aanpakt met een breed scala aan producten en innovatieve ideeën.

Kijk met ons mee hoe Schuurman verder gaat dan alleen het leveren van producten, door actief bij te dragen aan de ontwikkeling van slimme, duurzame oplossingen en het bieden van onmisbare ondersteuning aan hun klanten. Robert zit al jaren in het vak en hij weet ook als geen ander dat innovatie en de technische groothandel hand in hand gaan. Een inspirerende blik op de veelzijdigheid van de technische groothandel.