Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
William
van Heel
Teamleider Industriële Automatisering
aantal jaar werkzaam in deze rol
7 jaar
leukste aan je werk
Hoe complex het probleem ook is, wij kunnen de klant echt helpen.
Ontdek de rol van William, teamleider bij itsme, en duik in de wereld van industriële automatisering. In deze video zie je hoe William en zijn team van productspecialisten dagelijks technische ondersteuning en trainingen bieden aan klanten.

De groothandel is meer dan alleen het verschepen van producten; William laat zien dat ze actief betrokken zijn bij het oplossen van technische vraagstukken en het bieden van toegevoegde waarde. William deelt zijn ervaringen en benadrukt het belang van objectief en klantgericht advies, los van commerciële belangen. En hij kijkt uit naar de toekomst waar er steeds meer en beter gefocust moet worden op energiemanagement en het vormgeven van duurzaamheid.

Ontdek hoe zijn team zich onderscheidt door hun expertise in automatisering en hoe ze hun kennis inzetten. En krijg een unieke kijk op de veelzijdigheid van een functie als teamleider in de technische groothandel.