Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Terug naar overzicht
1/17/24
itsme. ontvangt ISO 27001-certificaat
blog
Onlangs heeft Bureau Veritas Group positief geoordeeld over itsme. en de kwaliteit van hun processen aangaande informatieveiligheid. Daarmee hebben zij het ISO 27001-certificaat toegekend.

ISO 27001 is de wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe je procesmatig kunt omgaan met het beveiligen van informatie. Hieronder wordt onder meer verstaan, het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak.

Een ISO 27001-certificering houdt in dat een organisatie voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Zo ook itsme. Het toont hiermee aan dat het een set van maatregelen, processen en procedures hanteert waaruit stakeholders (klanten, leveranciers, belangenverenigingen, brancheorganisatie, enz.) kunnen afleiden dat itsme serieus met informatiebeveiliging omgaat.

Wil je het certificaat downloaden of ben je benieuwd naar de getoetste onderdelen? Die vind je hier: https://www.itsmenederland.nl/itsme/nl/EUR/content/generic/aboutus/quality?utm_source=LinkedIn&utm_medium=social&utm_campaign=iso27001

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met
Sebastiaan Scheers
.